Take me out..

Då var jag vid tangentbordet igen och kan delge er det senaste som har hänt. Det har inte hänt ett jävla skit! Knegar på under veckorna, chillar på helgerna men i övrigt så är det ungefär som vanligt. Jag har fortfarande inte blivit fri från den envisa hostan jag fick genom att åka till Östersund..(jag hatar Östersund) och börjar bli duktigt jävla leds av att inte kunna träna och konstant sitta och småhosta, något som även mina nya kollegor på jobbet gärna ger mig gliringar för att jag gör. Jag har kommit ner till 82 kg nu och är på god väg att passera 80-strecket ner till önskade 79 kg och sen tänker jag försöka hålla mig under 82 kg i fortsättningen. Det har dock inneburit vissa konsekvenser att bli lite mindre. De jeans jag har är jag inte riktigt nöjd med längre..alltså hur de sitter på kroppen. Kanske är det bara en känsla men de känns alldeles för stora! Eller så var de alldeles för tighta tidigare utan att någon sa något till mig och att de nu är i normalläge på kroppen i stället för att vara på väg att brista i sömmarna..vad vet jag..

För övrigt så är jag på väg tillbaka till att verkligen leva nära musiken igen! Jag köpte min första fullpris-skiva på evigheter i fredags när jag smällde till och köpte nya Interpol i Bengans butik på Drottninggatan. Den fantastiska känslan av att köpa en skiva är svårslaget. Det är bara att konstatera att mp3 är förbannat praktiskt, men en riktig skiva är oslagbart! Självklart blev jag så fantastiskt inspirerad att jag under lördagen tog med mig Lisa och drog till St. Eriksplan..Stockholms skivmekka. Lisa hade fingertoppskänslan att inte ta rygg på mig i butiken utan träffade sin kompis med det bekanta namnet Lisa och tur för oss båda var väl det. För jag hamnade i ett sånt stim i butiken att det var som på gamla goda 90-talet! Jag gick in på CD-börsen och sen parkerade jag mig bland travarna av skivor och på dryga 45-50 minuter så stod jag på samma kvadratmeter och botaniserade bland den stora musikskatten. Så kom jag även därifrån med några fynd, men framför allt så fick jag blodad tand och längtar till nästa lön så jag kan åka dit och investera i lite mer =). Så vad fick jag med mig den här gången? Rolling Stones – Exile on main st. , Stone Temple Pilots – Core, Kent – Röd, Deadweathers och en samlingsskiva från Detroit-scenen som ligger ungefär en meter ifrån mig men som jag inte kan se namnet på. Och då ska det tilläggas att jag ändå var hård i min sortering av skivor den här gången..och även lade tillbaka tre skivor. Men det kommer mera!

Nu ska jag försöka sova så jag kan få lite ordning på dygnsrytmen och balansen mellan sömn och vakenhet. Jag har varit på verksamhetsplanering i två dagar med jobbet och haft heldag i möte idag så efter tre astunga dagar så är jag helt snurrig i bollen och har typ noll energi. Så var det ju också den här satans hostan..men jag lever på att ZLATAN GJORDE 2 MÅL IGÅR OCH MILAN ÄGER!!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Take me out..

  1. Erika skriver:

    Även att jag tycker att ditt lördagsresonemang brister då det inte redovisar det fantastiska fika-sällskapet av Short Stuff. Just sayin. Kanske höjdpunkten på dagen det. Bara att du inte vet om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s