Working class hero..

Så kom då söndagen igen. Som alla andra söndagar så innebär det en jävla jobbångest, men den här gången är den av en helt annan magnitud än den brukar vara. Det är faktiskt med en hel del tillförsikt och målmedvetenhet som jag går till jobbet i morgon, men tyvärr så känns den också otroligt bräcklig. Jag hoppas innerligt att det inte går käpprätt åt helvete i morgon när ska bli en nystart. Nystart blir det också för att en av mina nyaanställda kollegor börjar. Vem det är vet jag bara till namnet så det blir spännande att se vad det blir av alltihop, men något jag vet redan nu är att dynamiken i gruppen kommer förändras och förhoppningsvis så förbättras även min arbetsbörda på sikt vilket är fundamentalt för att jag ska orka vara kvar. Inte bara orka på så sätt att jag ska undvika att springa in i den berömda jävla väggen utan även för att jag inte ska flippa ur fullständigt och deklarera klart och tydligt vad jag tycker om allt och alla. Det finns en del sanningar som behöver sägas men än så länge tänker jag hålla mig i skinnet…så länge något ändå är på väg att förbättras.

I övrigt..så har jag det faktiskt jävligt bra just nu. Vi gjorde en drive på Outletten idag igen och den här gången tog jag kön och bara seglade med var vi nu skulle i stället för att suga åt mig all uppmärksamhet som förra gången. Jag fick ändå med mig två tröjor därifrån, men endast en är potentiell måndagsklädsel eftersom den ena tröjan torrfäller och måste tvättas direkt innan jag har på mig den…typiskt!

Nu ska jag krypa ner med Lisa och se på det tredje avsnittet av solsidan. Så vansinnigt jävla roligt..tur att det finns möjligheter att ladda ner det man missade från TV. Jag visste att det var bra, jag visste att Rheborg är lysande..men det här är lite av the perfect storm när det kommer till honom!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s