A new morning..

Så kan jag summera fredagen som den bättre dagen på ett bra tag. Plus på bettingen, seger för Sverige, Zlatan spelade drömfotboll, jag träffade Lisas bror, men också Lisas pappa med sambo (eller är det fru? Jag är lite kass på att minnas) och hennes son med flickvän. Många nya bekantskaper i en miljö där jag tyvärr inte är den mest sociala. Landskamper och Milan-matcher gör mig alltid nervös och introvert. Ett nervöst utbrott med olämpliga svordomar i den absoluta början av matchen avslöjade mig och efter en diskret tillrättavisning av Lisa (jag träffade trots allt några nya i hennes familj för första gången) så kunde jag i alla fall tagga ner så pass att jag i alla fall inte betedde mig som en halvgalen huligan på norra läktaren.  Trots min fokusering på matchen, som kanske är en aning större än genomsnittlige svensken, så var det väldigt kul att få träffa dem. Tyvärr är väl en fotbollsmatch lite som att gå på dejt på bio. Antingen så lägger man fokus på det man är därför att se på eller så lägger man fokus på varandra och missar vad som händer på planen/duken..en kompromiss är sällan möjlig mellan dem båda och igår blev det matchen som stal allt fokus. Jag hoppas dock att jag får chansen att träffa dem snart igen under lite mer ordnade former.

Lördagen är nu här och då är det läge att göra något av den. Lisa är iväg och träffar sitt tjejgäng och själv väntar jag på att Erkanoid ska höra av sig så vi kan teama upp för en fika. Vad lördagen innehåller utöver det återstår att se..jag känner mig på ett extremt shopping-humör men har inte riktigt medlen för det så jag får ta det lite lugnt. Får jag gissa så kommer jag ta en promenad runt området när jag kommer hem eftersom jag är alldeles för förkyld fortfarande för att kunna springa. Därefter blir det nog att softa med en bok och plinka lite på gitarren. Ja det stämmer..det evighetslånga projektet med att lära sig spela gitarr har fått ett nytt första kapitel. Jag hoppas innerligt att jag kan ta mig igenom det här nu, för jag vill fan inte ha två gitarrer ska stå i lägenheten och att jag inte kan använda mig av någon av dem.

Ska även passa på att ringa en sväng till mamma. Det var ett tag sen nu och det finns säkert en hel del att prata om. Fast först…en bloggning på min och Jonas musik- och filmblogg http://www.misantropen.com

Dagens pick-me-up-låt får bli Timbaland feat. Jojo – Lose Control

Peace out!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till A new morning..

  1. Erkanoid skriver:

    Och Erkanoid och Estakkars borde hänga oftare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s