Exile on main st.

Dag två i så kallad exil. Det känns väldigt märkligt att bara sitta här och försöka slappna av eftersom jag är en person som har väldigt svårt att slappna av över huvud taget.  Jag får se det som nyttig träning helt enkelt och försöka göra något konstruktivt av det hela.
Jag har ändå under dessa två dagar tvingat mig själv att försöka tänka efter på vad jag tycker är roligt att göra. Roligt alltså. Det borde vara hur lätt som helst att komma på såna saker men för mig så är det inte det lättaste och nu när jag bor i 08 så är det lätt hänt att jag faktiskt glömmer bort att jag gör det och inte tänker på alla alternativen som finns här. Det är inte så att jag pga alla alternativ, låser mig. Nej, i mitt fall så glömmer jag bort att det är här jag bor! Det är kanske inte så konstigt. Efter 8 år i Östersund är det inte så konstigt att jag efter två månader i Stockholm inte kopplat om fullt ut, men det är ändå något jag måste försöka att få någon ordning på. Ett enkelt exempel på det är att jag gillar att se på fotboll live. I stan jag bor i finns det tre lag som spelar i Allsvenskan..ändå kan jag glömma bort det och se vilka matcher som spelas i division ett norra!

Ikväll blir det roligt i alla fall! Jag och Lisa ska gå på EM-kvalet Sverige – Ungern tillsammans med Lisas bror, styvbror (med flickvän, om jag minns rätt) och Lisas pappa. That’s right…jag ska gå på fotboll med svärfar! Mycket drillat..
Det borde inte vara några konstigheter i alla fall för jag har träffat Lisas bror och syster och de är verkligen två av de gulligaste personer jag har träffat. Så genuint lugna, snälla, sociala och trevliga! Så träffade jag även svärmor i söndags och även om det blev en kortare visit, så såg jag ju att samma egenskaper fanns hos henne som hos syskonen tre.
För övrigt blir det ju galet roligt att se Zlatan igen..denna gången som Milan-spelare!! Jag funderar på om jag ska slita av mig tröjan på läktaren och visa hur jävla hardcore-Milan jag är med mina tatueringar? Then again…jag ska träffa svärfar och jag är löjligt förkyld. Det vore kanske inte det smartaste draget att göra och några pluspoäng hos Lisa får jag inte heller. Men trots det är det en lockande tanke. Lite ”vasägerninurå!?” över det hela.

Nu är det dags att göra något konstruktivt medan laptopen tankar över alla filer till htpc-n. Laptopen har efter 7 månader i min ägo totalt ballat ur genom att överhetta för ingenting, så nu ska jag försöka lämna in den för reparation framöver. Det är något med mig och tekniska prylar alltså..vi är inte riktigt kompatibla, för jag vet ingen som får jävlas så mycket med dem som jag. Det är alltid nåt..men det är ju kul att ha en hobby också..

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Exile on main st.

  1. Mamma skriver:

    Jag såg dig på TV och jag blev lika lycklig över det som målet du applåderade:-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s