Long time no see!

Zup homies!

Ja, nu är jag minsann tillbaka igen efter en satans så lång frånvaro. Vad har hänt? Vad har jag gjort? Jo, ser ni..jag har varit lite ledig och sånt.
Först så drog jag och Lisa en repa till Gotland för att besöka min kusin Magnus. Det är lite fånigt att presentera honom som min kusin för han är som en bror för mig, men eftersom jag också har förbannat bra vän som heter Magnus så blir det ju lite svårt att bara prata om Magnus utan att precisera vem av dem jag menar. Anyways…fyra dagar i kusinens hem med hans fru och barn, strax utanför Visby var precis vad jag behövde. Det är klart underskattat det där med några dagars ledigheter utan att egentligen ha något planerat för dagarna. Vi tog verkligen dagarna som de kom och hade fingertoppskänslan att inte få dåligt samvete de dagarna vi inte gjorde något annat än bara var. Det är klass det! Mer sånt! Tänk att det ska ta 32 år innan man inser att less is more?

I övrigt då? Jo..efter fyra dagars hårt slit på jobbet så blev det dags för en tripp till Östersund. Ett jävla roddande i mitt förråd för att rensa ut all skit jag samlat på mig under åren var vad som stod högst på listan och det kan bara sammanfattas med att det var extremt nödvändigt! Jag har lagt mig till med ett ocharmigt Skrot-Nisse-beteende! Här är ett alldeles klockrent exempel på hur jag hade en överläggning mig själv där jag stod bland en gigantisk hög av flyttkartonger:

”En digitalbox från Boxer..hmm..vad ska jag göra med den? Den borde jag väl slänga..”
”Fast..den är ju ändå fungerande. Kanske jag ska sälja den?”
”Men för sjutton gubbar..vad har den för värde på Blocket? Dessutom så har jag ju inte tid att lägga ut den där. Jag måste ju bli klar med förrådet idag. Släng skiten!”
”Men…den är ju ändå värd något..”
”Men jag har ändå två digitalboxar från Comhem, även fast jag bara behöver en. Det är redan en box för mycket och jag har inte ens ett abonnemang hos Boxer. Släng skiten!”
”Hmm..men Boxer är ju praktisk i de fall det inte finns kabel-tv. Till exempel om jag skulle köpa ett fritidshus. Då vore det ju praktiskt att redan ha en Boxer-box och då skulle jag ju ångra mig om jag slängt en fullt fungerande box..”
”Men för helvete Marcus. Du bor i andra hand i en lägenhet och det är ytterst tveksamt om du ens har råd just nu att köpa en vettig lägenhet att bo i. Att du ens funderar på ett jävla fritidshus är ju bara urbota dumt. Dessutom..om du ens köpte ett fritidshus så skulle det gå loss på kanske en halv miljon. Skulle du då verkligen bry dig om att du kastat en digitalbox från Boxer värd typ tusen kr, om ens det? SLÄNG SKITEN FÖR FAN!”

Ja..bara ett litet utdrag från hur jag har överläggningar med mig själv som kan få den mest tålmodige att bli gråhårig. Det var väldigt nödvändigt att rensa ut och jag känner mig väldigt nöjd med mig själv som genomförde det efter mycket om och men. Nu är jag synnerligen mobil i förhållande till vad jag var innan helgen. Förutom rensningen av alla grejerna så var det kul att träffa syster igen. Det är alldeles för långt mellan gångerna (även då vi bodde i samma stad) som vi verkligen hänger. Det blev inte sååå mycket häng nu heller, men vi hade i alla fall nöjet att få se varandra igen och umgås lite alla dagarna jag var där.
På lördag kväll var det fest för mig och syster hos Jonas med Magnus, Micke, Sara och Saras kompis. Eftersom jag skulle köra dagen efter så tog jag det lite lugnt med alkoholen men det blev en lyckad historia ändå med mycket dans och sång på förfesten. Det är bara att konstatera att Erasure regerar allsången hos Jonas. Alla utom Magnus tycker ju om dem, men när det sen blev lite Nine Inch Nails och hårdare musik så trivdes Magnus och jag alldeles förträffligt. Däremot kan jag med ens konstatera att jag är väldigt klar med staden i övrigt. Krogen är faktiskt bara till besvär. Det kändes skönt så länge jag slapp träffa en massa löst folk och bara kunde hänga med syster och polare, så jag kan lugnt säga att jag inte ångrar att jag lämnade Östersund. Kanske kommer jag någon gång att känna annorlunda, men det tror jag verkligen inte…det finns inget som tyder på att det skulle kunna bli så heller.
Dags för lite sen middag nu och sen diska ett jävla berg innan Lisa kommer. För övrigt så vill jag bara tillägga att jag går på mooooooln just nu! Zlatan och Robinho till Milan är tamejfan det häftigaste jag varit med som Milan-supporter sen vi köpte Nesta 2002! Ja, vi har ju vunnit Champions League två gånger sedan dess också, så ok..det är kanske att ta i, men jävlar så häftigt! Zlatan…skånepågen jag önskat till Milan ända sen han spelade i Malmö har äntligen kommit fram! Först gick han till Ajax och jag tänkte ”ja..det är en bra början att lära sig totalfotbollen..Milan har haft fin användning av holländsk fotbollskonst tidigare. Dessutom lär de lägga märke till honom när han spelar där.” Så går han till bittra rivalen Juventus! Jag tänker att det nog är kört att se honom i Milan, men så kommer jag på att vi faktiskt köpt Super-Pippo från Juventus en gång i tiden så det kan faktiskt gå vägen ändå. Så ÄR han verkligen på väg…Juventus och Milan är överens, Milan och Zlatan är överens…vad händer då? Jävla calciopoli! Ja, jag säger jävla..Juventus förtjänade sitt straff med en överväldigande bevisning men det gick ju inte bara att straffa Juve. Nääää Milan måste ju få sig en skrapa också, även om det inte finns något bevis för några oegentligheter. Milan vill avvakta värvningen av Zlatan eftersom de inte vet om de får spela Champions League då Uefa vill utreda om Milan ska stängas av. Naturligtvis stängs inte Milan av, eftersom det inte finns några bevis, men då har Inter..äckliga Inter gått och köpt Zlatan av Juventus redan! Så..då är det verkligen kört med Zlatan i Milan. Han går aldrig aldrig aldrig från Inter till Milan. Men så gick han till Barca..så undetecknad tänker:”bra där..då finns det en chans att vi köper honom från Barca som vi gjorde med Ronaldinho..” och nu så händer det!! Jag fattar inte var jag ska ta vägen med all min glädje.
Så döm om min förvåning när jag då även får se Robinho segla in i laget! Robinho som jag surade på över att Real Madrid köpte redan när han spelade i Santos 2004. Milan borde ha köpt honom då med sina goda brasilianska kontakter, men han hamnade i Real. Efter många turer kring hans tid i City så dyker han bara upp från ingenstans och det känns som att Marcus får uppleva julafton tidigt i år. Nu börjar jag likt en 10-årig pojke att önska mig tröjor med Zlatans och Robinhos namn på, tänker på hur laget ska formera sig..börjar drömma om resor till Milano. Det kommer bli den ballaste hösten på massor med år. Milan har ett jävla slagkraftigt anfall och kan slå vilket lag som helst! HAJAR NI ATT VI ÄR TILLBAKA?! VI KOMMER VINNA TITLAR!! Jag behöver tid att smälta det här…det är så stort att jag känner hur klubbmärket på bröstet börjar bränna av förväntningar. Vi hörs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Long time no see!

  1. Erika skriver:

    I hear you, my Milan-brother.

    Kom också ihåg de där vardagliga pauserna och korta resorna även när det är som mest på jobbet. Käij?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s