Ge mig en butler för helvete!

Jag läste idag att två sossar föreslagit att vi Stockholmsbosatta skulle få en jävla massa service om vi röstade fram dem i valet. Lämna smutstvätten på t-banestationen, fri surfning i hela t-banenätet och dessutom kunna plocka upp en kasse med färdighandlad mat i spärren på väg hem från jobbet. Fullkomligt lysande! Var skriver jag på? Naturligtvis kommer det att kosta oss ett skattetryck strax över 70% för att ha råd med allt detta men det är det naturligtvis värt för att få lite mer livskvalitet. Vi spenderar ju, enligt deras utsago, hela 77 minuter i snitt i restid varje dag. Så klart att vi måste göra något åt denna galna tidsspillan. Jag kan inte tänka mig vem som skulle vara emot att lägga dryga 70% av sin intjänade lön på 8 timmars arbetsdag för att få den förbättrade livskvaliteten som blir av att inte behöva handla eller tvätta själv. Mer än att alla inte reser med SL och då bara skulle få betala för kalaset men inte utnyttja tjänsterna, att när vi skär ner hemtjänsten och vården runt om i riket för den generation som byggt landet så har vi samtidigt råd att befria alla friska och knegande vuxna från oket av att behöva handla sin egen mat eller tvätta sina egna kläder. Som om det inte vore nog så skulle vi även få en concierge-service likt dem som flygbolagen har..så jag finner det väldigt intressant att partiet som kritiserade RUT-avdraget med att alliansen skapade ett klassamhälle nu föreslår att varje Stockholmare ska få en egen butler! Var ska vi få alla dessa ifrån? Landsbygden så klart! Bara att spola av bondjäveln från obygden med brandslangen så kan han säkert fungera som träl åt hufvudstadens medborgare. Ibland undrar jag om det inte är begåvningsreserven som huserar helt ensam inom politiken..

Fortfarande är det oklart med jobbet och jag börjar bli trött på att vänta. Eller..jag vet ju att jag får tjänsten, det är redan spikat. Men kommer jag att ta den? Det vet jag inte förrän vi diskuterat lönen och jag känner att jag blir väl värderad för det arbete jag gör. Lisa knådar mina axlar och pushar mig att ta för mig i löneförhandlingen så jag hoppas att det kommer ge resultat..
Axlar ja..nytt träningspass idag på axlarna men den satans vänsteraxeln är fortfarande helt offside. Fruktansvärt irriterande när energin i kroppen bara dör av pga den satans defekta axeln så hantlarna blir hängande på trekvart och jag fastnar med ett knallrött ansikte och ser ut att försöker skita ut en hjullastare snarare än att lyfta vikter. Den 24e börjar nästa runda med sjukvården för axeln. I Östersund har jag besökt sjukgymnast – som inte funkade, jag har tagit hjälp av naprapat – som bara lindrade smärtan, jag har besökt hälsocentralen – som skickade mig på röntgen som inte visade något fel och därmed fick jag en remiss till ortopeden. Sen flyttade jag..så då kan man ju tycka att ortopeden i Stockholm borde få remissen..men nej. I stället får jag en tid till vårdcentralen i Gröndal, för nu ska en ny läkare titta på axeln och avgöra om jag ska få tid till ortopeden och naturligtvis innebär det att jag därefter kommer att få vänta på en tid. Jag lovar..det hade fan varit bättre att bara slita bort hela armen och axeln och montera dit en vuvuzela i stället. Satan så leds jag är på axeln som hela tiden förstör min träning! Jag ska ju gå ner mina jävla 10 kg så jag kommer ner under 80 kg! GE FAN I ATT SABBA JÄVLA KUKAXEL!!
Hur det går med viktnedgången? Jo det går framåt..väger 84,2 vid senaste vägningen och började på 89,5 så det går åt rätt håll. Men jag är farligt usel på disciplinen när det gäller smågodis. Fan så kass jag känner mig nu när jag skriver det. Jag är ju vuxen för sjutton gubbar..hur fan kan det vara svårt att bara inse att smågodis det är något jag bara ska låta bli. Iaf alla dagar utom lördagar..
Nu är det snart dags att sova. United pissar på Newcastle så tipset sitter som det ska. Upp tidigt ska jag och försöka få någon ordning på frisyren som är lite ny för mig. Lisa var ju hygglig..”du påminner väldigt mycket om David Brent..” jomensedärjatackar! Preciiiiiiiiiiiis vad jag ville höra när jag gav mig på att prova något nytt hos frisören. Erhm..

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ge mig en butler för helvete!

  1. Fredrik skriver:

    Kan man få se en bild kanske? Kan tänka mig att du är rätt söt som David Brent kopia 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s